La recerca del Reial Madrid pel títol de Lliga: enfrontament amb el Getafe

WriterMarc Ferrer

1 February 2024

Teams

El Reial Madrid continua amb la seva recerca del títol de Lliga enfront del Getafe, que actualment ocupa el 10è lloc de la màxima categoria espanyola.

Posició del Reial Madrid

Actualment, el Reial Madrid es troba a un punt del líder de la lliga Girona, però amb un partit a la mà, té l'oportunitat de prendre el control de la primera posició. No obstant això, són conscients que qualsevol error els pot costar la seva posició al capdavant de la taula. Amb l'Atlètic de Madrid per set punts a la tercera posició, el Reial Madrid sap que qualsevol cosa menys que guanyar el títol seria considerat un fracàs.

El repte del Getafe

El Getafe, que actualment ocupa el 10è lloc, encara té esperances d'aconseguir un lloc europeu. Tanmateix, la seva forma ha baixat recentment, amb només una victòria en els seus últims tres partits de lliga. Tenen un balanç golejador baix contra el Reial Madrid, amb només dos gols en els seus últims 11 enfrontaments. Malgrat això, el Getafe ha demostrat la capacitat d'aprofitar les seves oportunitats, marcant per sobre dels seus gols esperats en quatre dels seus últims cinc partits de lliga.

Predicció del partit

S'espera que el Reial Madrid surti primer en aquest partit, amb probabilitats que l'afavoreixin. Tot i que han hagut de sumar victòries durant les últimes setmanes, s'ha fet evident la seva capacitat per actuar sota pressió i aconseguir tres punts, encara que no estigui en el seu millor moment. El Getafe haurà d'estar al màxim per mantenir el partit a prop i tenir possibilitats d'aconseguir un resultat positiu.

Fets clau de la coincidència

• Data: dijous, 1 de febrer de 2024
  • Hora d'inici: 9 p.m. local (3 p. m. ET / 12 p. m. PT)
  • Lloc: Coliseu Alfonso Pérez (Getafe, Espanya)
  • Àrbitre: Ricardo de Burgos Bengoechea
  • Darrera trobada: Reial Madrid - Getafe 2-1 (2 de setembre de 2023 | La Lliga)

Millor aposta

Es preveu que la part més alta sigui la segona part, amb una probabilitat de +100 (DraftKings). El Reial Madrid té tendència a marcar més gols a la segona part, i els últims quatre gols en els seus dos enfrontaments anteriors amb el Getafe es van marcar després del descans.

Prop Bet

Una victòria d'un gol del Reial Madrid és un resultat probable, amb una quota de +200 (FanDuel). El Reial Madrid ha guanyat els seus últims partits amb un marge estret, i el Getafe ha patit derrotes per un gol en els seus últims tres partits contra el Reial Madrid.

Transmissió en directe i canal de televisió

• EUA: ESPN Deportes, Fubo USA, ESPN+, WatchESPN
  • Canadà: TSN+
  • Regne Unit: Viaplay Sports 1, LaLigaTV

El partit estarà disponible per a streaming a diverses plataformes, com ESPN+ als EUA, TSN+ al Canadà i Viaplay Sports 1 al Regne Unit.

About the author
Marc Ferrer
Send email
More posts by Marc Ferrer
Sobre

Marc Ferrer és un estimat escriptor de notícies de la Lliga de Catalunya, conegut per la seva profunda comprensió de la cultura del futbol català i la seva intersecció amb la Lliga. Els seus articles perspicaces ofereixen una perspectiva única, el que el converteix en una veu diferent en el periodisme esportiu.

Articles relacionats
Enfrontament de la Lliga: els equips lluiten per la glòria als penúltims partits de la temporada