El FC Barcelona guanya per 1-0 a l'Osasuna amb el nouvingut Vitor Roque marcant el gol decisiu

WriterMarc Ferrer

2 February 2024

Teams

El FC Barcelona va sortir victoriós amb una victòria per 1-0 sobre l'Osasuna en un partit de futbol de la Lliga espanyola (La Lliga) celebrat a Barcelona, ​​Espanya, el 31 de gener de 2024. L'únic gol del partit el va marcar el nouvingut Vitor Roque. La victòria arriba poc després que Xavi Hernández, l'entrenador del Barça, anunciés la seva decisió de dimitir al final de la temporada.

El partit va començar amb una lamentable lesió de Ferran Torres, que va haver de ser substituït per Fermín López. Malgrat diversos intents, el Barça ha tingut dificultats per trencar la defensa d'Osasuna a la primera part. La segona part va veure un patró similar, amb el Barça dominant la possessió, però sense crear ocasions clares de gol.

Al minut 62, Xavi ha fet una substitució i ha incorporat el nou fitxatge Roque. Poc més d'un minut després, Roque ha aprofitat una centrada de Joao Cancelo i ha trobat el fons de la xarxa i ha donat el marcador al Barça. Les possibilitats de remuntada de l'Osasuna es van reduir encara més quan Unai Garcia va rebre una segona targeta groga i va ser expulsat.

En resum, la victòria del FC Barcelona per 1-0 contra l'Osasuna va demostrar la seva capacitat d'assegurar-se una victòria malgrat una actuació poc brillant. El gol de Vitor Roque va ser el moment decisiu del partit, destacant l'impacte dels nous fitxatges. Amb la marxa imminent de Xavi, l'equip haurà de reagrupar-se i trobar el seu ritme per acabar la temporada en bon estat.